fbpx

foto | Costă aproximativ 15 milioane de dolari și este decorat cu diamante, bijuterii și parfumuri. Unde se află unul dintre cei mai scumpi brazi din lume?

Diamante roz și negre, bijuterii Chanel și parfumuri scumpe – aceasta nu este lista unui colecționar, ci decorațiunile cu care a fost împodobit unul dintre cei mai scumpi pomi de Crăciun din lume. Copacul se află la hotelul Bahia din Marbella, Spania și valorează aproximativ 15 milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Brăduțul a fost împodobit de designerul Debbie Wingham. În afară de lucruri de brand și diamante, pe brăduț se mai găsesc păuni din ciocolată și ouă de struț cu imprimeu 3D, acestea fiind comestibile, relatează Insider. Sursa citată precizează că nu toate obiectele prețioase au fost create special pentru copăcel, fiecare având în spate o istorie.

Pentru comparație, bradul instalat la Rockefeller Center din New York costă circa 73.500 de dolari, iar actualul deținător al titlului de cel mai scump pom de Crăciun din lume aparține arborelui de la hotelul Emirates Palace din Abu Dhabi, evaluat la aproximativ aproximativ 11 milioane de dolari.  Foto: Insider/ CNN

Articole asemănătoare

Back to top button