fbpx

foto | Cine este cel mai bogat prezentator TV din R. Moldova

Daria și Bogdan, cei doi copii ai celebrului prezentator, au început școala, iar tatăl lor este extrem de mândru de ei. Iată ce a declarat Regele Revelionului despre sistemul de învățământ de la noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dan Negru și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mulți ani, fiind printre cele mai stabile cupluri din showbiz. Împreună au doi copii, pe Daria care a început clasa a V-a, dar și pe Bogdan, elev în clasa a IV-a. Tatăl lor este extrem de mândru de ei și, spune el, nu ar vrea să-i urmeze cariera în televiziune, ci își dorește ce e mai bun pentru copiii lui.

De ce a ales Dan Negru să-și dea copiii la o școală de stat

Într-un interviu, prezentatorul a explicat motivul pentru care și-a dat copiii la o școală de stat, dar și de ce este importantă uniforma elevilor.

Școala de stat pare că-i dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România, dar cel mai important în decizia noastră au contat învățătorii și profesorii. Un profesor bun îți poate schimba viața.

Eu cred că uniforma uniformizează și estompează din frustrări. România e ticsită de părinți de bani gata, cu bani făcuți ușor și care nu dau doi bani pe educație, crescându-și copiii în spiritul aroganței, îmbrăcându-i scump și de fiță. Uniforma te face să nu pui accent pe ambalaj. Degeaba îi învățăm pe copii la școală proverbe, precum „nu haina îl face pe om’, dacă nu le și arătăm asta’.

„Este prea devreme ca să-și găsească drumul în viață, dar eu îmi doresc o meserie departe de ecrane media și am noroc că deocamdată nu sunt pasionați de asta”, ne-a mai mărturisit Dan Negru, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Dan Negru a revenit pe micile ecrane, la Kanal D, cu emisiunile Tu urmezi!, care a avut premiera sâmbătă, și cu „Jocul cuvintelor”, cel de-al doilea sezon:

„Ambele producții sunt emisiuni pentru toată familia, care exersează inteligența celor care le privesc. Am văzut în datele de audiență că avem un număr mare de copii care ne urmăresc și mă bucură că prin noi își pot exersa vocabularul la ‘Jocul Cuvintelor’ și cultura generală la ‘Tu urmezi!’. Kanal D e televiziunea care are curajul să ofere două show-uri TV despre vocabularul limbii române și despre cultura generală, și audiențele de până acum au arătat că există un public numeros și pentru astfel de programe TV. E o onoare și o bucurie că l-am descoperit”, spune Dan Negru.

Articole asemănătoare

Back to top button