fbpx

foto | Chicu, fără zi de odihnă? A mers la Drepcăuți să clarifice de ce oamenii n-au acces la propriile terenuri agricole

În satul Drepcăuți din raionul Briceni problemele s-au acumulat cu duiumul, iar premierul a decis să se deplaseze personal pentru a se clarifica de ce accesul localnicilor la propriile terenuri este restricţionat de un om de afaceri din Chișinău, dar și de ce există un conflict între fostul și actualul primar din localitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am venit aici sa aflu esența problemei. Înțeleg că problema este mai profundă și derivă din implicarea autorităților publice locale și a organelor de drept care activează în teritoriu. O să facem neapărat o investigație în acest caz”, a menționat premierul.

Premierul a organizat şi o audiență a localnicilor, la sediul Primăriei din localitate. În audiență la premier s-au înscris circa 100 de oameni. Între subictele discutate a figurat şi conflictul dintre fostul şi actualul primar al localităţii.

„Această situație arată foarte urât. Odată ce oamenii au ales noua conducere, aceasta trebuie să activeze. Legea trebuie să fie în capul mesei. Vom analiza activitatea fostei conduceri a Primăriei, iar persoanele vinovate vor fi pedepsite”, a declarat Ion Chicu.

Articole asemănătoare

Back to top button