fbpx

foto | Când orașul adoarme, se trezesc drumarii. Și în această noapte au avut loc intervenții pe străzile din capitală

Pentru a asigura confort cetățenilor și a evita crearea ambuteiajelor în orele de vârf, municipalitatea a hotărât ca lucrările de intervenție pe străzile din capitală să aibă loc în timpul nopții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, pe parcursul nopții de vineri, în zona centrală a capitalei au fost asfaltate tronsoane de drum și a fost aplicat marcajul rutier. Drumarii au muncit ore în șir, de la 22:00 până la 07:00, pentru a efectua lucrările de  plombare și așternere a stratului de uzură, pe str. Al. Pușkin, str. București și bd. Mircea cel Bătrân.

Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, a insistat ca intervențiile să aibă loc pe timp de noapte, prioritar pe străzile aglomerate și pe arterele unde circulă transportul public.

Tot în această noapte, trei echipe de muncitori au intervenit cu lucrări de marcaj pe trecerile pietonale de pe adresele: str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni – ASEM, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, 28/2, str. P. Rareș, 18, 37, str. Al. Pușkin – str. Ierusalim, str. Romană, str. Albișoara, str. Gh. Asachi, str. Sihastrului, str. V. Korolenko, str. Academiei, str. V. Dokuceaev, str. Mit. G. Grosu și str. Gh. Tudor.

Articole asemănătoare

Back to top button