fbpx

foto | Campionul european Victor Ciobanu, premiat cu 50.000 de lei de Fundația „Edelweiss”. Vlad Plahotniuc: Ambiția trebuie încurajată

Acum câteva zile, la Campionatul European de Lupte de la București, luptătorul moldovean, Victor Ciobanu, l-a învins pe rusul Sergey Emelin, devenind, astfel, campion. În context, fundația „Edelweiss” a decis să premieze reușita sportivului cu 50.000 de lei, dar să-l încurajeze și pe antrenorul său, Mihai Cucu, cu 25.000 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Îi felicităm, încă o dată, pe Victor Ciobanu şi pe antrenorul lui, Mihai Cucu, dar şi pe ceilalţi sportivi moldoveni care au avut rezultate frumoase la competiţia de la Bucureşti. Multe reuşite şi pe viitor!
 
Toţi sportivii talentaţi şi de succes trebuie să fie sprijiniţi în drumul lor şi echipa noastră este mereu alături de cei care au demonstrat că pot face, dintr-o pasiune, o adevărată carieră”, a menționat directorul executiv „Edelweiss”, Lidia Cucoș.

Președintele fundației, Vlad Plahotniuc, a completat, ulterior, că „munca lor merită să fie răsplătită, iar ambiția ȋncurajată. Ne dorim să ȋi motivăm să lupte ȋn continuare și să aducă Moldovei noi trofee și medalii. La fel am făcut și vom face cu mulți alți tineri talentați și dedicați, care fac performanță”.

Victor Ciobanu a rămas plăcut surprins şi spune că va folosi banii pentru pregătirea sportivă: „Vin jocurile europene care se vor petrece la Minsk, iar în timpul apropiat eu voi începe deja pregătirile şi voi investi în mine, în cele necesare”.

Menționăm că luptătorul de stil greco-roman a devenit, în premieră, campion european la categoria de greutate de până la 60 de kilograme. 

Articole asemănătoare

Back to top button