fbpx

foto | Cadou pentru Moldova! Cinci fântâni renovate, iar podul de la Leușeni – vopsit în culorile tricolorului de polițiștii de frontieră

De Ziua Independenței, polițiștii de frontieră din țară au oferit Moldovei mai multe cadouri. Ei au reabilitat podul de la Leușeni, au readus la viață două izvoare și au renovat cinci fântâni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe lângă faptul că podul din satul Leușeni a fost reparat, angajații de la acest punct de trecere a frontierei, împreună cu mai mulți agenți economici și localnici au amenajat iluminarea lui. În același timp, înfățișarea obiectivului s-a schimbat, acesta fiind vopsit în culorile tricolorului.

Totodată, la Aeroportul Internațional Chișinău, celor mai mici dintre călători ai unei rute aeriene care a aterizat în această dimineață le-a fost oferit simbolul de stat și mesaje de „La mulți ani Republica Moldova!”.

Potrivit Poliției de Frontieră, în 2020, cei care au grijă de hotarul țării au decis să întreprindă acțiuni vor rezista în timp, menite să marcheze în mod inedit cei 29 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Poliția de Frontieră

Articole asemănătoare

Back to top button