fbpx

foto | Au instalat corturi pe marginea traseelor și monitorizează circulația cetățenilor. Polițiștii și militarii veghează localitățile aflate în carantină

Militarii Armatei Naționale, carabinierii și polițiștii monitorizează, începând cu 1 aprilie curent, circulația persoanelor în orașele Soroca, Ștefan Vodă, dar și în satul Carahasani. Decizia a fost luată de Comisia pentru situații excepționale în urma instituirii regimului de carantină în aceste regiuni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Centrului Operațional de Comandă, 51 de militari din Batalionul 22 de menținere a păcii și Regimentul Rachete Antiaeriene au instalat aseară posturi fixe de control la intrările și ieșirile din cele trei localități, pentru a monitoriza deplasarea cetățenilor și vehiculelor. În operațiunile de gestionare a circulației acestora sunt implicate și șapte unități de tehnică din dotarea Armatei Naționale.

Totodată, echipaje mixte de militari, polițiști și carabinieri continuă patrularea locurilor publice în municipiile Chișinău și Cahul, dar și în localitățile din raionul Hîncești, pentru a asigura respectarea de către cetățeni a regimului de carantină și izolare la domiciliu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button