fbpx

foto | Au demonstrat că dragostea nu are vârstă. Leonardo DiCaprio, într-o relație frumoasă de iubire cu o tânără de 23 de ani

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone se află într-o frumoasă relație de iubire. Pentru prima dată, cei doi s-au afișat împreună trei ani în urmă. Chiar dacă, la început, internauții nu le dădeau mari șanse, relația pare să funcționeze, iar Camila și Leonardo devin din ce în ce mai apropiați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei doi au sărbătorit recent ziua de naștere a Camilei, pe un iaht, alături de prietenii lor. O sursă apropiată a cuplului a confirmat că Leonardo este „îndrăgostit până peste cap” de Camila, iar carantina au petrecut-o împreună, în locuința tinerei, scrie Daily Mail.

Foto: Daily Mail

La sfârșitul anului trecut, într-un interviu acordat celor de la Los Angeles Times, Camila Morrone a comentat pentu prima dată relația pe care o are cu faimosul actor din „Titanic”.

„Există atât de multe relații la Hollywood și în istoria lumii în care oamenii au diferențe mari de vârstă”, a declarat aceasta, recunoscând că este deranjată de modul în care oamenii percep relația ei cu DiCaprio.

Menționăm că Leonardo DiCaprio are vârsta de 45 de ani, iar Camila – 23.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Documentation of me entering week 9 of quarantine

Публикация от Camila Morrone (@camilamorrone)

Foto: The Sun

Articole asemănătoare

Back to top button