fbpx

foto | Atât de obișnuită, dar atât de diferită. Ziua de 23 martie, văzută prin obiectivele a 10 fotografi din întreaga lume

Ziua de 23 martie, de altfel ca și alte zile ale anului, are semnificație diferită pentru fiecare om de pe planetă. Undeva în lume s-a născut un pui de elefant, undeva se desfășoară un festival grandios, iar altundeva o femeie gospodărește pe lângă casă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

10 fotografi din diferite colțurile ale Pământului au surprins astăzi câte o imagine din zona în care se află, care, adunate împreună, arată cât de colorată, dar și monocromă este lumea în care trăim și cum, un minut neînsemnat din viața cuiva poate fi o adevărată revelație pentru altcineva.

Mai jos vă propunem să observați 10 situații obișnuite și mai puțin obișnuite care s-au întâmplat astăzi în lume.

Designerul japonez Tokuko Maeda (C) pozează alături de modele pe podium, după prezentarea colecției de toamnă – iarnă 2019 „Tokuko 1er Vol“, la Săptămâna Modei de la Tokyo, Japonia.

Foto: Ayano Sato

Musulmanii răspund chemării la rugăciune în Hagley Park, vizavi de Moscheea Al Noor, în Christchurch, Noua Zeelandă.

Foto: Martin Hunter

Un evreu ultra-ortodox se odihnește în timpul vacanței evreilor Purim, în cartierul Mea Shaarim, din Ierusalim, Israel.

Foto: Abir Sultan

O femeie trece pe lângă sculptura „Benaam”, aparținând artistului pakistanez Huma Bhabha, la Institutul de Artă Contemporană din Boston, Massachusetts, SUA.

Foto: CJ Gunther

O chinezoaică îmbrăcată în costum tradițional mongol dansează în cadrul unui spectacol stradal, într-un parc din Beijing, China.

Foto: Cum Hwee Young

Cancelarul german Angela Merkel a participat la summitul pentru Brexit al Consiliului European, de la Bruxelles, Belgia.

Foto: Olivier Hoslet

O femeie aruncă apă reziduală într-un canal poluat, aflat lângă o rezervă publică de apă potabilă, în zona săracă Masiphumelele, din Cape Town, Africa de Sud.

Foto: Nic Bothma

Imaginea Casei Albe, într-o dimineață devreme, după o noapte ploioasă, în Washington DC, SUA.

Foto: Jim Lo Scalzo

Ofițeri de poliție mărșăluiesc la absolvirea Academiei Naționale din Filipine, la Camp General Mariano Castaneda, în Silang, Filipine.

Foto: Francis R. Malasig

Copii mici îi ajută pe părinții lor să transporte bidoane cu apă, de Ziua Mondială a Apei, în mahalaua Mathare, din Nairobi, Kenya.

Foto: Daniel Irungu

Articole asemănătoare

Back to top button