fbpx

foto | Arta va salva lumea. Un bătrân și-a transformat satul într-o operă de artă, pentru a nu permite autorităților să îl distrugă

Acum 10 ani, un sat din Taiwan a rămas cu un singur locuitor, iar autoritățile erau determinate să distrugă localitatea, pentru a construi în loc un complex de apartamente moderne. Totuși, singura persoană de aici, un bătrân de 86 de ani, nu s-a lăsat bătut, încercând să își salveze casa prin artă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Huang Yung-Fu a găsit o soluție pentru a-și feri satul de la pieire, începând să picteze în culorii vii fiecare centimentru. După pereți și acoperișuri, au urmat străzile, obiectele lăsate în urmă de foștii locatari, iar în câțiva ani, bucata de pământ a devenit un adevărat paradis al curcubeului.

Câțivai ani în urmă, opera de artă pe care o poți găsi sub cerul liber a atras atenția internauților, după care sătucul a devenit o adevărată atracție turistică, anual adunând mii de persoane care vin să vadă animăluțele și caricaturile ilustrate în cele mai variate moduri, dar și pe „Bunicul Curcubeu”, așa cum a fost supranumit bătrânul.

Articole asemănătoare

Back to top button