fbpx

foto | Angelina Jolie și fiica sa adoptivă Zahara, surprinse pe străzile din Roma. Cele două au ieșit la cumpărături împreună

Angelina Jolie și Zahara au fost surprinse pe străzile din Roma. Cele două au ieșit împreună la o sesiune de cumpărături. Fotografii le-au urmărit la fiecare pas și au încercat să le surprindă din toate unghiurile. Se pare că Jolie și-a adus fiica în Italia în perioada în care este ocupată să regizeze cel mai recent proiect al său, Without Blood.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jolie a fost tot timpul atentă și protectiv cu fiica sa în vârstă de 17 ani. De-a lungul timpului cele două au dovedit că au o relație foarte apropiată. Zahara se implică în proiectele mamei sale și adoră să stea cât mai mult timp în preajmă. Când vine vorba de proiectele politice și culturale, Zahara pare cea mai atrasă de aceste domenii, scrie catine.ro.

De data aceasta Angelina a dorit să se relaxeze în compania fiicei sale. Actrița în vârstă de 47 de ani se află de mai multe zile în Roma. Aceasta regizează cel mai recent proiect al său, Without Blood. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Jolie pare că își petrece timpul cu cei dragi.

Vedeta a ales să poarte o ținută lejeră care să-i permită să se miște în voie. Vedeta din Maleficent a optat pentru un top alb la care a asortat o pereche de pantaloni în aceeași nuanță. La întreaga ținută a asortat o geantă și o pereche de ochelari de soare.

Aceasta și-a prins părul într-un coc dezordonat și a ales câteva accesorii discrete. Zahara a ales să poarte un top negru și o fustă cu imprimeu. Fiica vedetei a purtat tot timpul o masă de protecție împotriva COVID-19.

Cele două s-au bucurat de timpul petrecut împreună și nu au ținut cont de prezența fotografilor. Acestea au intrat în mai multe magazine de pe străzile din Roma și au plecat ulterior acasă cu mâinile pline de bagaje.

Jolie și-a pus fanii pe gânduri, în ultima vreme aceasta pare tot mai slabă. Top-ul pe care l-a ales i-a lăsat la vedere silueta, dar și colecția impresionantă de tatuaje de pe spate și de pe brațe.

Angelina Jolie se află pentru mai multe săptămâni în Italia pentru filmările celui mai recent proiect al său, Without Blood. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în urmă cu puțin timp alături de Salma Hayek. Jolie va produce mai multe serii de televiziune.

Aceasta a semnat un contract pe trei ani cu Freemantle. Actrița este extrem de încântată de proiectele pe care urmează să le lanseze. Vedeta spune că iubește poziția înc are se află și adoră să creeze într-un spirit liber. Jolie a declarat că își dorește să aducă în fața publicului cât mai multe povești reale.

„Sunt foarte încântată să lucrez cu o echipă atât de pasionată de ceea ce face. Avem împreună multe perspective de viitor. Îmi doresc să aduc în fața publicului cât mai multe povești puternice”.

Vedeta a ales-o pe prietena sa apropiată să joace în rolul principal. Detalii privind scenariu sau data lansării documentarului nu se cunosc încă. Fotografii încearcă să surprindă cât mai multe imagini de pe platourile de filmare pentru a putea contura o perspectivă mult mai clară asupra proiectului pe care Jolie îl coordonează.

 foto: catine.ro
foto: catine.ro

Articole asemănătoare

Back to top button