fbpx

foto | Actori de la Hollywood care își detestă rolurile faimoase. „Harry Potter” și „Rose” din Titanic sunt unii dintre ei

Deși celebritatea lor a apărut odată cu aceste roluri, ei urăsc să fie recunoscuți în mod constant doar pentru acele apariții. Vorbim despre actori de la Hollywood care au ajuns să-și deteste personajele care i-au făcut faimoși.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dacă unii critică modul în care au jucat acel rol, alții îl urăsc din cauza faptului că faima care a venit după le-a marcat prea mult viața.

Daniel Radcliffe – Harry Potter and the Half Blood Prince

Din celebra serie fantastică, Daniel urăște modul în care a jucat în Harry Potter and the Half Blood Prince: Este foarte greu să urmărești un film precum acesta pentru că nu joc foarte bine în el. Îl urăsc. Nu a ieșit ceea ce mi-am dorit. Cel mai bun film al meu este Harry Potter and the Order of the Phoenix, pentru că acolo observ un progres”, a declarat actorul într-un interviu, potrivit BuzzFeed.

Foto: Welkin One

Kate Winslet – Titanic

Deși este unul dintre cele mai iconice filme, la fel ca și rolul său, actriței Kate Winslet nu îi place atât de mult modul în care a jucat în Titanic, în personajul Rose DeWitt Bukater: „Nici măcar nu-mi pot asculta accentul meu american. Este îngrozitor. Sper că acum este mult mai bine. Sunt îngăduitoare, dar actorii au tendința de a fi foarte critici cu ei”, a spus Kate Winslet pentru The Telegraph.

Foto: Screen Rant

Robert Pattinson – Twilight

În ciuda faptului că este o peliculă care a cucerit adolescenții și nu numai, Robert Pattinson s-a arătat jenat că a jucat rolul vampirului Edward Cullen: „Este cea mai ridicolă persoană, care totuși este și incredibilă la toate. Pur și simplu nu am putut face asta. Cu cât citeam mai mult scenariul, cu atât mai mult îl uram pe acest tip”, zicea Robert într-un interviu din 2008 pentru Empire.

Foto: Amazon.com

Miley Cyrus – Hannah Montana

Miley a trecut printr-o transformare incredibilă după terminarea serialului Hannah Montana. Pentru ea, experiența a fost una destul de dificilă: „Mi s-a spus atâta timp în acea emisiune ce presupune să fii o fată. Am ajuns să arăt altfel față de cum eram de fapt, ceea ce a dus și la o dismorfie corporală”, a declarat actrița pentru Marie Claire UK în 2015.

Foto: Billboard

Blake Lively – Gossip Girl

Nici Blake Lively nu este prea mândră de rolul faimos Serena van der Woodsen: „Este ciudat când oamenii simt că te cunosc cu adevărat și de fapt nu e așa. Nu aș fi mândră să fiu persoana care a dat cuiva cocaină, apoi împușcă pe cineva și face dragoste cu iubitul unei alte persoane”, a mărturisit Blake Lively pentru Allure în 2015.

Foto: Guest of a Guest

Megan Fox – Transformers

Megan Fox a povestit ce s-ar întâmpla în spatele camerelor, acuzând regizorul Michael Bay de misoginism: „Nu pot să îmi dau seama de asta pentru că filmul mi-a deschis mai multe uși și mi-a format cariera. Oamenii sunt conștienți că nu este vorba despre actorie în acest film”, a spus ea pentru Entertainment Weekly.

Foto: The Asian Age

Jamie Dornan – 50 Shades of Grey

Jamie Dornan a declarat că nu are nimic în comun cu personajul, motiv pentru care îl displace: „Nu cred că aș mai interpreta un personaj care nu este la fel ca mine. Niciodată nu aș fi prieten cu cineva precum Christian Gray. Nu este genul de persoană cu care m-aș înțelege”.

Foto: Glamour

Daniel Craig – franciza 007

Chiar dacă rolul lui James Bond este unul râvnit de mulți actori, transmite elle.ro, Daniel Craig nu e la fel de entuziasmat și nu a avut probleme să exprime un oarecare dispreț atunci când a fost întrebat dacă ar mai juca într-un alt film din franciza 007: „Momentan, nu. Chiar nu. Sunt bine. Am trecut peste asta. Tot ce vreau este să merg mai departe”, a declarat actorul pentru Time Out.

Foto: TV Mania

Carrie Fisher – Star Wars

Și-a exprimat recunoștința pentru fani, dar tocmai succesul filmelor din celebra franciză au devenit o problemă pentru ea, spune Carrie – cea care a jucat rolul Prințesei Leia: „Dacă aș fi știut că va avea parte de atâta notorietate, nu aș fi făcut asta niciodată. Ceea ce am făcut când am ajuns celebră a fost să aștept să se termine”, a zis ea pentru Today.

Foto: Future of the Force

Macaulay Culkin – Home Alone

Chiar dacă i-a adus faima, Macaulay nu se bucură atât de tare atunci când vizionează filmele și a declarat, în 2018, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, că oamenii îl roagă mereu să recreeze scene iconice din film și trebuie să îi refuze.

Foto: Daily Hive

George Clooney – Batman & Robin

Și George Clooney și-ar fi dorit să nu îl interpreteze pe Batman: „La vremea respectivă m-am gândit că va fi o mișcare bună în privința carierei mele. Dar nu a fost”, a spus actorul în 2014 pentru Vulture.

Foto: Screen Rant

Ben Affleck – Daredevil

Filmul a fost un eșec din punct de vedere al încasărilor, și – mai mult – Ben nu a fost mulțumit de rolul său: „Mi-am dorit să joc în filmul ăsta și să o fac bine – să fac o versiune mai bine. Urăsc atât de mult Daredevil”, a mărturisit actorul în 2016.

Foto: GEEKSPIN

Articole asemănătoare

Back to top button