fbpx

foto | Activi și sârguincioși: 16 studenți de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți au fost premiați pentru reușite

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți și-a desemnat cei mai buni studenți în cadrul „GALEI STUDENȚILOR USARB”, ediția a III-a. Sârguința, activismul și setea de cunoaștere au fost cele mai apreciate calități ale laureaților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul a fost organizat de către Autoguvernarea studenților din cadrul universității, cât și Centru Științific studențesc USARB. Proiectul, lansat în 2017, vine an de an cu scopul de a încuraja performanţele academice, ştiinţifice, artistice şi extracurriculare ale studenţilor.

Așadar, în acest an, pentru participarea în concurs, pe lângă alte reguli, candidaţii au trebuit să dea dovadă de reuşită academică, dar și să demonstreze participarea în activităţi curriculare şi extracurriculare.

În prima etapă, de la cele patru facultăți, s-au înscris 37 de studenți, dintre care 24 au trecut în etapa a II-a. Aceștia au „luptat” printr-o proba scrisă, ce conținea întrebările: „Ce înseamnă USARB pentru tine?” și „Care sunt oportunitățile oferite de către USARB?”

16 dintre cei care și-au expus cunoștințele cât mai original au mers în finală, la cele patru secțiuni: activitate științifică; activitate extracurriculară; activitate cultural-artistică; ambasadorul USARB. Munca laureaților a fost apreciată prin diplome, trofee, dar și aplauze călduroase din partea universității.

Atmosfera frumoasă a evenimentului a fost încălzită de notele oferite de către instrumentiștii Orchestrei Militare, dar și zâmbetele fericite ale studenților.

Articole asemănătoare

Back to top button