fbpx

foto | Accident violent la Hîncești. Două automobile s-au tamponat, iar remorca unui TIR s-a răsturnat într-un șanț

Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe traseul Hîncești-Cimișlia. Impactul a avut loc între două automobile de model Renault și Skoda. În imaginile de la fața locului se observă și un TIR a cărui remorcă s-a răsturnat într-un șanț.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată de ZUGO, ofițera de presă a IP Hâncești, Cristina Vicol, a declarat că accidentul rutier s-a produs în jurul orei 8:20. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, șoferul automobilului de model Renault a pierdut controlul volanului și a tamponat un alt autoturism de model Skoda ce se deplasa regulamentar.

În urma impactului, automobilul de model Renault a derapat de pe bandă și s-a izbit într-un TIR care circula pe sens opus. Prin urmare, remorca vehiculului de mare tonaj s-a inversat într-un șanț.

Potrivit poliției, conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar rezultatele testului de alcoolemie au indicat că aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice. Oameni legii investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele. Șoferul vinovat va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional.

Articole asemănătoare

Back to top button