fbpx

foto | Accident bizar în Statele Unite: Un urs „a aterizat” pe acoperișul unei mașini. Ce a urmat?

Un accident bizar a avut loc în statul California din SUA, după ce un urs a ajuns pe acoperișul unei mașini de poliție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat weekendul trecut, când adjunctul șerifului din regiunea de coastă, Humboldt County, mergea cu viteză după ce a recționat rapid la o solicitare. Pe drum, însă, s-a întâmplat ca un urs să-i „aterizeze” pe acoperișul mașinii.

Se pare că animalul a căzut de undeva și s-a rostogolit pe o pantă abruptă până nu a ajuns pe șosea. Ca să vezi, exact în acel moment polițistul trecuse cu mașina pe acolo.

Ofițerul nu s-a așteptat la o asemena situați, iar în urma impactului cu mamiferul a pierdut controlul volanului. În rezultat, automobilul acestuia s-a răsturnat și a luat foc.

Incidentul s-a transformat în accident la scurt timp, când flăcările au început să se răspândească spre plantele de la marginea drumului. Cu toate acestea, sosirea rapidă a pompierilor a salvat statul american de la un incendiu forestier, întrucât zona din apropiere era împădurită. Flăcările au reușit să acopere doar puțin peste 2000 m².

Din fericire, adjunctul șerifului a scăpat teafăr, doar cu câteva leziuni minore, însă despre starea ursului care a dat bir cu fugiții nu se cunoaște nimic.

Articole asemănătoare

Back to top button