fbpx

foto | A rămas fără ușă, dar și fără perete. Surpriza trăită de un chișinăuian care și-a construit ilegal propriul coridor în blocul în care locuiește

Un locuitor al capitalei, care și-a construit propriul coridor în holul care, de fapt, aparține tuturor locatarilor blocului, a rămas fără ușa pe care o instalase, dar și fără peretele pe care-l construise pentru a-și izola intrarea în apartamentul său.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre acest lucru a anunțat Pretura sectorului Râșcani, printr-o postare pe Facebook, menționând că în acest caz a fost încălcat principiul bunei vecinătăți. Reprezentanții Preturii spun că a fost îngrădit neautorizat coridorul de uz comun al blocului de pe adresa str. T. Vladimirecu, 20.

Astfel, ca urmare a examinării petiției pe cazul dat, Serviciul arhitectură și construcții a înaintat proiectul dispoziției pentru demontare și evacuare, iar ÎMPSL Râșcani a executat prevederile actului normativ aprobat.

Prin acest exemplu, Pretura Râșcani atenționează locatarii despre neadmiterea construcțiilor ilegale pe terenurile ce aparțin domeniului public/privat.

Articole asemănătoare

Back to top button