fbpx

Fetița lui Cristiano Ronaldo, bolnavă la numai trei luni de la naștere. Destăinuirile celebrului tătic

Ronaldo i-a acuzat pe cei de la Manchester United de lipsă de empatie după ce oficialii clubului de fotbal n-au văzut cu ochi buni întârzierea fotbalistului la antrenamente. Cristiano o avea pe fetița lui bolnavă acasă și a preferat să stea cu ea decât să se grăbească să ajungă cât mai repede pe terenul de fotbal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Faimosul portughez de 37 de ani și iubita sa, Georgina Rodriguez, de 28 de ani, au dezvăluit că fiul lor a murit la naștere pe 18 aprilie și că sora lui geamănă a supraviețuit. Însă, după tragedia suferită, cei doi părinți au avut de trecut prin altă perioadă dificilă, când micuța lor membră de familie s-a îmbolnăvit la numai trei luni de la naștere, scrie clickpentrufemei.ro.

După pierderea fiului, sportivul a primit sprijinul fanilor, care i-au cântat „You’ll Never Walk Alone” și l-au aplaudat timp de un minut când a revenit pe teren, dar și din parte familiei regale, care i-a trimis o scrisoare de condoleanțe.

În ceea ce privește clubul de fotbal la care activează, i-a acuzat pe aceștia de lipsă de empatie cu privire la situația lui persoană. În cursul lunii iulie, fetița lui de numai trei luni a fost dusă de urgență la spital, iar faimosul tătic se temea de ce poate fi mai rău pe acest pământ – ca nu cumva să-și piardă și fetița, după ce-l pierduse pe fratele ei geamăn.

Îngrijorat, Ronaldo a preferat să rămână la căpătâiul micuței și să întârzie la antrenamente din această cauză. Când s-a întors pe teren cu întârziere, le-a explicat tuturor motivul pentru care n-a ajuns la timp la antrenamente. Oficialii nu i-au scuzat comportamentul, lucru care i-a creat sportivului senzația că nu este înțeles de angajatorii lui. Cristiano a declarat că s-a simțit „prost” și „rănit” de ceea ce au avut să-i spună cei de la club.

Georgina o mai are pe fiica Alana cu Cristiano, iar fotbalistul de la Manchester United mai are și alți copii pe lângă cele două fetițe cu Rodriguez – pe fiul Cristiano Jr și pe gemenii Eva și Mateo, proveniți din mame surogat.

Articole asemănătoare

Back to top button