fbpx

Fermierii anunță noi proteste! Manifestațiile vor avea loc pe mai multe drumuri naționale

Asociația „Forța Fermierilor” anunță noi proteste pentru marți, 20 februarie. Potrivit Asociației, fermierii din mai multe raioane din sudul Moldovei vor protesta la Vama Leușeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Agricultorii din raioanele Cahul și Cantemir se adună între satele Tretești și Roșu, pe traseu Cantemir – Cahul. Fermierii din raionul Taraclia și UTA Gagauzia ies la traseul Comrat – Vulcănești, lângă sensul giratoriu în satul Balabanu. Agricultorii din raionul Basarabeasca se adună la traseul Cimișlia – Basarabeasca lângă satul Abaclia. Fermierii din raionul Căușeni vin la traseul Bender – Cimișlia, la intersecția spre Tocuz-Ucrainca. Agricultorii din raionul Ștefan Vodă se adună la traseul Căușeni -Palanca, lângă benzinăria Lukoil, la intersecția cu drumul spre Ștefan Vodă”, a comunicat Asociației.

Fermierii din raionul Criuleni vor rămâne lângă postul vamal intern la drumul Chișinău – Dubăsari, potrivit sursei.

Agricultorii din raioanele Orhei și Rezina rămân la traseul Orhei-Rezina, intersecția lăngă satul Bușăuca. Fermierii din raioanele Orhei și Telenești rămân la intersecția drumului Chișinău – Bălți și Chișinău – Soroca. Fermierii din raionul Fălești rămân la centura or. Fălești, lăngă magazinul Supraten”, a menționat Asociația.

Agricultorii din raionul Râșcani vor ieși lângă vama Costești-Stânca.

Asociația „Forța Fermierilor” menționează că agricultorii nu vor bloca deocamdată punctele vamale și drumurile, întrucât astăzi urmează să fie continuate negocierile între protestatarii și prim-ministrul Dorin Recean și speră la „un rezultat pozitiv”.

Articole asemănătoare

Back to top button