fbpx

Eugeniu Nichiforciuc: Vom vedea dacă voi fi pe vreo listă a unui partid

Deputatul neafiliat, Eugeniu Nichiforciuc, a afirmat, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, că urmează să decidă dacă se va regăsi pe listele unui partid la alegerile parlamentare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta spune că va opta pentru interesul celor 80 de primari independenți, cu care face echipă.

Voi opta ca interesul acestor persoane independente, alături de mine, să fie respectat. Dacă se va întâmpla că acești oameni vor să meargă cu o formațiune, să fie respectați. Vom vedea dacă voi fi pe vreo listă unui partid. Nu am fost la doamne să ghicesc în stele.

Cu Igor Dodon am colaborat la nivel de deputat și el președinte de țară. Mai comunicăm, ne vedem, discutăm opiniile”, a declarat parlamentarul.

Precizăm că Eugeniu Nichiforciuc este, în prezent, deputat neafiliat în Legislativ. Anterior, acesta a făcut parte din Partidul Democrat (PDM).

Alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova vor avea loc la data de 11 iulie curent.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button