fbpx

„Eu am rămas șocat”. Cine a spart conturile de Instagram și Facebook ale lui Renato Usatîi?

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, afirmă că a descoperit cine sunt persoanele care, acum câteva săptămâni, i-au spart conturile de Instagram și Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Usatîi a declarat, la emisiunea Puterea a Patra de la N4, că autorii „hack-ului” l-au contactat chiar a doua zi după ce i-au fost sparte conturile.

„Am primit un mesaj în care mi-au zis „hello, we hacked your account” (din engleză: „Bună, noi v-am spart contul”)”, a spus Usatîi.

De asemenea, politicianul a mai declarat că a primit acces la conturile sale numai după discuții lungi cu „hackerii”.

„Eu am rămas șocat, dacă sincer, când am aflat cum mi-au făcut-o. Au fost mai multe tentative de genul acesta, aparent. Am început să discut cu ei și când am văzut cu unul are 14 ani și altul 16, unul din Turcia și altul din Azerbadjan, am rămas șocat”, a mai declarat Usatîi.

După mai multe discuții cu tinerii, liderului „Partidului Nostru” i s-au cerut bani în schimbul accesului, dar acesta susține că nu a achitat. Totodată, Usatîi spune că le-a propus celor doi băieți să le achite studiile la Universitatea Tehnică din Moldova sau la o altă instituție.

Amintim că contul de Instagram al lui Renato Usatîi, liderul „Partidului Nostru”, a fost spart în noaptea de 13 decembrie și a fost transformat din public în privat. Anunțul a fost făcut chiar de proprietarul profilului, la scurt timp după miezul nopții.

„Mi-au spart Instagramul. Nu reacționați”, acesta a fost mesajul primarului de Bălți, postat între ora 24:00 – 01:00 noaptea.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button