fbpx

După Eugen Doga și Nicolae Botgros, și frații Advahov își manifestă susținerea pentru candidatura lui Pavel Filip

Conducătorii uneia dintre cele mai valoroase orchestre de muzică populară din Moldova, Vitalie și Vasile Advahov, sprijină decizia premierului Pavel Filip de a candida pentru un mandat de deputat, la alegerile din 24 februarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Noi și mulți instrumentiști din echipa noastră am simțit personal susținerea domnului Pavel Filip, a doamnei Monica Babuc și a domnului Alexandru Jizdan – Ministru al Afacerilor Interne, care au demonstrat că nu sunt indiferenți, dar vor să consolideze țara și să facă un trai mai bun pentru cetățenii săi. S-au implicat și au schimbat lucrurile în bine atunci când mulți nu doreau să o facă” au postat frații Advahov pe Facebook.

De asemenea, muzicienii sunt ferm convinși că Pavel Filip va reuși să facă față, candidând ca deputat pe circumscripția Strășeni.

„Vine o perioadă în care mulți concurenți vor încerca să dea uitării lucrurile bune, dar noi credem că domnul Pavel Filip va face față provocărilor, la fel de bine, și în funcția de deputat de Strășeni. Noi suntem oameni de artă, nu facem politică, dar știm că faptele bune trebuie susținute și promovate, și suntem convinși că și în continuare va demonstra că se pot schimba lucrurile în bine în țărișoară noastră mică și frumoasă”, mai menționează frații Advahov.

Reamintim că și alte personalități, precum Eugen Doga și Nicolae Botgros, dar și interpreta Maria Stoianov, și-au exprimat sprijinul pentru candidatura premierului Pavel Filip.

Articole asemănătoare

Back to top button