fbpx

Dublă avertizare pentru persoanele care merg în Spania la final de august. Ce riscuri prevede o călătorie pe peninsula Iberică?

Persoanele care intenționează să călătorească la finele acestei luni în Spania au primit o dublă avertizare. Este vorba despre două probleme care afectează momentan țara de pe peninsula Iberică, și anume riscul izbucnirii unor incendii puternice de vegetație și activitatea stagnată a aeroporturilor spaniole.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, oamenii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, în Comunitatea Autonomă Andaluzia, sunt avertizați că, pe fondul temperaturilor ridicate din această perioadă a anului, se pot declanşa incendii de vegetaţie în provincia Malaga, cu posibilitatea de extindere către zonele locuite.

Totodată, în ceea ce privește problema aeroporturilor, călătorii sunt anunțați că activitatea pe Aeroportul El Prat- Barcelona (în perioadele 24-25 august şi 30-31 august), pe Aeroportul Barajas din Madrid (în perioada 30-31 august) şi pe Aeroportul Loiu din Bilbao (în perioada 8-9 septembrie 2019) va fi afectată din cauza grevei personalului de la sol al companiei IBERIA, transmite Mediafax.

Pentru a preveni situațiile neplăcute în cel de-al doilea caz, oamenilor li se recomandă consultarea site-urilor oficiale ale companiilor aeriene cu ajutorul cărora călătoresc.

Articole asemănătoare

Back to top button