fbpx

update | Două weekenduri magice în lanul de levănțică: Mov Herbs te invită la „Cinema în Lavandă” și festivalul „Apusul Mov”

update | Din cauza condițiilor meteo, „Cinema în lavandă” se mută de pe data de 15 iunie pe data de 16 iunie, ora 17:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

În luna iunie, iubitorii de natură și divertisment din Republica Moldova vor avea ocazia să participe la două evenimente speciale organizate de Mov Herbs în lanul de lavandă din Novaci, Călărași.

„Cinema în lavandă” – 15 iunie 2024

Pe 15 iunie, începând cu ora 17:00, va avea loc „Cinema în Lavandă”, primul eveniment de acest gen în Republica Moldova. Evenimentul va include proiecția filmului de familie „Regele Leu” (2019), în limba română, într-un cadru natural deosebit. Până la rularea filmului, participanții vor avea libertatea de a explora lanul de lavandă, de a face fotografii și de a savura gustări. Copiii vor putea participa la activități speciale, precum face painting.

Mai multe detalii și bilete: Cinema în lavandă

„Apusul Mov” – 22 iunie 2024

Pe 22 iunie, sunteți invitați la festivalul „Apusul Mov”, ajuns la cea de-a patra ediție. Acest festival de muzică, organizat tot în lanul de lavandă, va include spectacole susținute de banduri locale și o petrecere cu DJ seara. În timpul zilei, vizitatorii pot face fotografii în lan, pot achiziționa produse de la producători locali și pot participa la diverse activități pentru copii, inclusiv face painting.

Mai multe detalii și bilete: Apusul Mov

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru a vă face o idee despre cum a fost anul trecut, puteți viziona un videoclip despre evenimentul anterior:

Articole asemănătoare

Back to top button