fbpx

Dorul de casă a motivat-o să pună povești pe versuri. Corina Bezdîga își lansează cea de-a treia carte

Talentul nu-i lasă timp de odihnă și tocmai de asta scriitoarea Corina Bezdîga a anunțat, zilele trecute, că revine la Chișinău pentru a-și lansa cea de-a treia carte – „Acorduri în C minor”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul, care este programat pentru 11 octombrie, promite a fi unul cu surprize. Pentru ZUGO, Corina a dezvăluit că lansarea va fi „una plină de mister și emoție”, iar cei prezenți vor avea parte de recitaluri de poezie și muzică.

Cât despre cea de-a treia creație a tinerei – care vine după „Tandem” și „Bolnavă de dor” – Corina spune că este un volum de poezie ce conține „povești în versuri și în proză care vor atinge câteva laturi sensibile atât ale mele, cât și ale întregii lumi: părinți, țară, acasă, dor, Moldova”.

„Am început să scriu imediat după lansarea „Tandem”. Apoi lucrurile s-au așezat frumos și, desigur, versurile mele „și-au cerut drepturile” – o lansare bine meritată. Niciodată nu am avut deadline pentru cărțile mele. Termenele mi-ar fura din inspirație și asta ar afecta creațiile”, a mai adăugat Corina.

Nouă nu ne rămâne decât să-i urăm succes tinerei scriitoare și să vă îndemnăm să-i fiți alături la evenimentul care se va desfășura pe 11 octombrie, cu începere de la 18:00, în incinta Bibliotecii Municipale „B.P.Hasdeu”.

„Aștept cu drag pe oricine care are nevoie de o doză de inspirație, de liniște, de prietenie”, conchide Corina Bezdîga.

 

Articole asemănătoare

Back to top button