fbpx

Doi veterinari români au plecat la Beirut. Medicii vor ajuta animalele care au suferit în timpul exploziilor devastatoare

Doi medici veterinari de peste Prut au plecat la Beirut pentru a ajuta animalele care au suferit în urma exploziilor devastatoare. Specialiștii sunt membri ai unei asociații pentru protecția patrupezilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doctorii Anca Tomescu și Gabriel Ignat au experiență de peste 25 de ani și, alături de o echipă internațională, vor acorda ajutor prietenilor necuvântători ai omului care au fost răniți sau prinși blocați sub dărâmături.

Potrivit acestora, salvatorii ajută la hrănirea și vaccinarea antirabică a animalelor din zonele afectate și fac eforturi pentru a găsi familiile câinilor și pisicilor pierdute sau pentru a le da spre adopție, informează Digi24. Totodată, la fața locului, voluntarii vaccinează animalele contra rabiei și încearcă să le găsească familii noi.

Misiunea a început pe 17 august și se preconizează să fie finalizată la sfârșitul lunii, dar există posibilitatea ca aceasta să fie prelungită, în funcție de evoluția situației locale.

Articole asemănătoare

Back to top button