fbpx

Dodon spune că se va ruga pentru popor de pe muntele Athos: Trimit un gând bun și celor din opoziție

Președintele Republicii Moldova răspunde zvonurilor potrivit cărora planifică o călătorie în Grecia. Acesta a anunțat astăzi că se va ruga pentru popor de pe muntele Athos.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acest sfârșit de săptămână îl voi petrece în smerenie și rugăciune, alături de călugării de pe Muntele Athos. Ca în fiecare an, în această perioadă ne vom ruga împreună pentru poporul nostru, pentru o Moldovă care să trăiască în pace și unitate.

Am trecut și trecem prin provocări foarte puternice în acest an, de aceea avem nevoie mai mult ca oricând de binecuvântarea călugărilor pe care urmează să-i întâlnesc la mănăstirile ctitorite de cei mai renumiți voievozi moldoveni. (…) Să transmiteți gânduri bune către apropiați, către țară… ”, a scris Igor Dodon, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, șeful statului s-a adresat și celor din opoziție, îndemnându-i să fie cumpătați.

Le transmit un gând bun și celor care se află în opoziție politică față de mine și dacă vor încerca să facă și din asta un motiv de luptă electorală cu președintele, le recomand să nu-și ia măcar păcatul acesta pe cap, au destule. Le doresc și lor, și nouă tuturor cumpătare și bune intenții în relațiile cu ceilalți”, a transmis el, atașând fotografii din arhivă.

Articole asemănătoare

Back to top button