fbpx

Dodon contrazice din nou decizia CNESP: „Majoritatea restricțiilor ar putea fi scoase pe 1 iunie”

Președintele contrazice din nou dispozițiile oficiale. Aseară, în cadrul unui interviu oferit pentru Accent TV, el a declarat că majoritatea restricțiilor ar putea fi scoase pe 1 iunie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Igor Dodon a precizat că la începutul verii ar putea rămâne în vigoare restricțiile impuse grădinițelor și interzicerea întrunirilor în grupuri mai mari de 50 de persoane. Rigorile vor fi anulate cu condiția că se vor respecta măsurile de prevenire a contaminării. Precizăm că, anterior, și premierul Ion Chicu a făcut declarații similare.

Pe de altă parte, decizia Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică spune că traficul transfrontalier, activitatea sălilor de sport, muzeelor, teatrelor, sălilor de concerte, aflarea în spații în grupuri mai mari de trei persoane sau a cetățenilor care au peste 63 de ani, dar și aflarea pe terenurile de sport sau joacă rămân restricționate. La fel, până atunci nu este permisă părăsirea țării de către persoanele care se află în autoizolare, organizarea competițiilor și intrarea străinilor în țară.

Articole asemănătoare

Back to top button