fbpx

doc | La intrarea în cantonament, toți vor completa o declarație de asumare. Ce reguli se vor impune entităților sportive din țară?

De pe 1 iunie curent, se vor relua antrenamentele desfășurate în aer liber, pentru sportivii legitimați de către mai multe Federații Sportive din Republica Moldova, anunțate azi de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acestea se vor organiza exclusiv la centrele sportive, terenurile de sport, bazinele sportive, acreditate de către MECC, cu respectarea prevederilor publicate azi de CNESP.

Așadar, conform instrucțiunilor cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în centrele sportive, terenurile de sport, bazinele sportive, se va cere respectarea mai multor norme sanitare, cum ar fi: fiecare sportiv va folosi doar obiecte personale.

De asemenea, nu se va permite intrarea în aceste unități a persoanelor peste 63 de ani, cu boli cronice sau cei care prezintă simptome de COVID-19. Totodată, înainte de intrarea în cantonament, toate persoanele vor completa o declarație de asumare pe propria răspundere, cu privire la respectarea regulilor prescrise
și a instrucțiunilor de desfășurare a procesului de antrenament.

Toate regulile impuse le puteți citiți în documentul de mai jos (Anexa 2).

Articole asemănătoare

Back to top button