fbpx

doc | Evenimentele dedicate Zilei Vinului, anulate în contextul răspândirii COVID-19

Fără festivități de Ziua Vinului! Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a emis o hotărâre în care este menționat faptul că au fost anulate evenimentele dedicate Zilei Naționale a Vinului, în contextul răspândirii virusului COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit documentului, evenimentul a fost anulat din cauza restricțiilor impuse de Comisa Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică (CNESP) în contextul agravării situației epidemiologice la nivel național.

Totodată, organizatorii evenimentului au venit și ei cu un mesaj în cadrul unei postări pe Facebook.

„Stimaţi reprezentanţi ai sectorului vitivinicol, susţinători şi promotori ai vinului moldovenesc, vă aducem la cunoştinţă că, în contextul pandemic, întru prevenirea răspândirii infecţiei COVID-19 (SARS-COV-2), toate evenimentele publice, festive, vor fi anulate, inclusiv Ziua Naţională a Vinului.

Ziua Naţională a Vinului e mai mult decât un eveniment, şi chiar dacă nu ne întâlnim anul acesta în PMAN, vă suntem aproape, cinstind tradiţiile moldoveneşti, mândri de produsul care ne duce faima în toată lumea – vinul şi brandul de ţară Wine of Moldova! Aveţi grijă de voi şi de cei dragi”, se arată în mesaj.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button