fbpx

Detalii din viața lui Elon Musk, date în vileag de sora acestuia. Care ar fi defectele celui mai bogat om din lume

Oricât de mult ar încerca Elon Musk să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, tot iei la iveală anumite detalii pe care și-ar fi dorit să le ascundă. De această dată, sora sa, Tosca Musk, l-a dat de gol și a spus care este una dintre pasiunile fondatorului Tesla, dar și care sunt cele mai mari defectele ale sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Elon Musk (51 de ani) nu este apreciat doar pentru realizările sale în plan profesional. În viața personală, el se înțelege foarte bine cu sora sa, Tosca (în vârstă de 48 de ani), cea care are numai cuvinte de laudă la adresa fratelui său miliardar. „Sunt incredibil de mândră de fratele meu mai mare. Este un fenomen. Este excepțional pentru că prin obiectivele sale a ajutat omenirea să își depășească limitele‟, a spus ea despre Elon Musk. Cu toate acestea, Tosca nu a ezitat să vorbească și despre defectele pe care fratele său miliardar le are, dar și despre una dintre pasiunile sale, scrie clickpentrufemei.ro.

Elon Musk, un bucătar de excepție

Într-un interviu pentru „Sunday Times‟, Tosca a vorbit despre talentele ascunse alte fratelui său. Ea a mărturisit că Elon Musk obișnuiește să gătească pentru familie și știe să pregătească preparate absolut delicioase: „În mod normal, ne place doar să stăm în jurul mesei de vorbă și să râdem. A făcut, mai demult, chifle excepționale cu scorțișoară. Erau delicioase!‟, a spus ea.

Care sunt defectele celui mai bogat om din lume?

Tosca Musk își apreciază enorm fratele, însă recunoaște că miliardarul are două defecte – îi place să aibă întotdeauna dreptate, chiar și când acest lucru nu este adevărat și oferă sfaturi doar o singură dată: „Mi-a spus odată că dacă o să-mi dea vreun sfat, eu trebuie să îl respect. Astfel, nu îmi va da sfaturi niciodată. Așa că eu i-am respectat mereu sfaturile. El crede că niciodată nu greșește, nici măcar puțin…‟, a spus Tosca Musk, despre cel mai bogat om din lume.

Articole asemănătoare

Back to top button