fbpx

Detalii despre alerta cu bombă de pe str. Armenească: Geniștii au dezamorsat un pachet în fața MAI. Ce se afla în interior?

Alina Zbancă, responsabila de comunicare de la MAI, a declarat pentru ZUGO că, în timpul patrulării, carabinierii au observat în fața sediului MAI un pachet. Conform instrucțiunilor, ei le-au comunicat despre asta superiorilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului au fost mobilizate serviciile specializate și grupa operativă. Conform protocoalelor existente, pachetul a fost dezamorsat, fapt care a dus la bubuitura auzită.

Preliminar, în sacoșă se afla un ceas de perete și flori. Se presupune că acesta urma să fie un cadou, însă deocamdată nu se cunoaște dacă a fost lăsat intenționat acolo sau a fost uitat. Forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțele, inclusiv să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pentru a afla cum a ajuns acesta acolo.

Amintim că, astăzi, intersecția str. Armenească cu bd. Ștefan cel Mare a fost încercuită de zeci de polițiști, iar la fața locului s-a auzit atenționare despre o intervenție și o bubuitură puternică.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button