fbpx

Deputații și-au reunit eforturile pentru a soluționa problemele agricultorilor și cele din învățământ. Ce măsuri urmează a fi întreprinse?

Două grupuri de lucru vor identifica soluții pentru probleme agricultorilor și cele legate de siguranța elevilor în noul an școlar, în contextul pandemiei. Deciziile au fost luate la ședința comună a deputaților democrați, socialiști, celor din PAS și Platforma DA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aleșii poporului au discutat pe platforma parlamentară despre situația gravă din agricultură, lupta cu pandemia, situația din sectorul educației, dar și asigurarea desfășurării unor alegeri libere și corecte. În urma discuțiilor purtate, s-a decis crearea a două grupuri de lucru parlamentare.

Primul va fi condus de Nicolae Ciubuc și își propune să identifice soluții pentru agricultorii care au avut de suferit în urma secetei. Celălalt grup va încerca să găsească soluții pentru începerea noului an de studii în condiții de pandemie și va fi condus de Monica Babuc.

Urmează să fie inițiate discuții, consultări și audieri cu structurile guvernamentale. Grupurile de lucru vor elabora și coordona cu structurile guvernamentale și instituțiile financiare internaționale un proiect de hotărâre care ulterior va fi propus Parlamentului spre examinare și adoptare.

Articole asemănătoare

Back to top button