fbpx

Deputați PAS, despre demisia colegei lor socialiste: „Respect pentru curaj”

„Nu pot să nu zic asta: respect pentru curaj.” Este reacția deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, după ce deputata și membra Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) Alla Dolința a anunțat că renunță la mandatul de deputat și își dă demisia din partid. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Desigur, rămâne să vedem parcursul ulterior al deputatei, dacă „se va regăsi” prin alte partide oponente, etc. Însă pentru azi – a luat o decizie corectă și necesară denunțând negarea realității și tăcerea criminală și complicitară a PSRM și PCRM despre războiul din Ucraina,” a mai menționat Alaiba într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În același timp, deputatul PAS a sugerat și altor colegi să îi urmeze exemplul și „să deschidă ochii, să nu se mai ascundă după deget”.

La fel și deputatul PAS Radu Marian a venit cu o reacție de apreciere imediat după anunțul demisiei Allei Dolința.
Acesta a ținut să îi îndemne pe socialiști și comuniști să denunțe public războiul din Ucraina și să condamne actele barbare comise de armata rusă în țara vecină.

„Dacă nu o vor face, vor fi considerați susținători ai aceste invazii. Aștept răspunsul consolidat al colegilor din opoziție,” a scris Marian pe canalul său de Telegram.

Amintim că în dimineața de 13 iulie, deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) Alla Dolință, a demisionat. Aceasta a menționat că îi este greu să vadă tragediile ce au loc în Ucraina.

Articole asemănătoare

Back to top button