fbpx

Denis Ulanov îndeamnă medicii să deconspire cazurile de abuzuri și condițiile lor de activitate: „Nu vă fie frică”

Deputatul Partidul ȘOR, Denis Ulanov, îi îndeamnă pe medici să nu le fie frică să scoată la iveală condițiile de muncă și eventualele abuzuri sau indiferență din partea superiorilor. Totodată, el îi anunță că pot beneficia de asistență juridică gratuită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Denis Ulanov menționează într-o postare pe contul său de Facebook că deja aproape 300 de lucrători medicali din țară s-au infectat cu COVID-19. Conform lui, asta demonstrează că medicii sunt prost echipați, iar autoritățile sunt indiferente față de această problemă. În acest context, Ulanov susține că știe problemele și neajunsurile cu care se confruntă doctorii și îi asigură că vor avea sprijinul întregii societăți dacă vor vorbi.

„Vă îndemn, stimați medici, să nu vă fie frică, să nu tăceți și să nu ascundeți problemele cu care vă confruntați, abuzurile și indiferența guvernanților. Vă încurajez să vă spuneți păsul. Vă asigur că veți avea trei milioane de avocați – poporul, care sunt gata să vă susțină în apărarea împotriva tuturor abuzurilor și amenințărilor”, a scris Denis Ulanov.

În același timp, el a anunțat că juriștii Partidului Politic ȘOR și compania sa de avocatură sunt gata să le ofere asistență juridică gratuită medicilor care se confruntă cu abuzuri și condiții proaste la locul de muncă și le-a mulțumit pentru munca loc, declarându-i eroi.

Articole asemănătoare

Back to top button