fbpx

Declarațiile candidatului ACUM, Andrei Năstase, după exprimarea votului: „Am venit cu cele mai bune gânduri pentru Chișinău”

Astăzi, 20 octombrie 2019, cetățenii Republicii Moldova își aleg primarii, consilierii locali și raionali, cât și câțiva deputați, participând la scrutinul ce se desfășoară în aceste momente. Candidatul Blocului ACUM (PAS-PPDA), Andrei Năstase, și-a exprimat în această dimineață dreptul la vot.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a venit însoțit de soție și fetița sa, menționând că a votat pentru un viitor mai bun al Chișinăului și al întregii țări.

„Am venit cu cele mai bune gânduri pentru Chișinău. Am votat pentru oamenii acestei țări, pentru principiile și valorile mele, pentru viitor, am certitudinea că – în această zi – vom alege un nou început. Ne dorim o schimbare bună a lucrurilor. Am votat cu certitudinea că nimeni nu va îndrăzni să anuleze alegerea oamenilor.

Astăzi va fi altfel decât ieri, iar Moldova va merge pe altă cale – pe calea unui stat de drept adevărat.

Astăzi am avut grijă de somnul dulce al fetiței mele, am grijă de soție și toți cei apropiați. Tot azi voi merge la o întrevedere cu observatorii internaționali și voi urmări procesul, ca să nu mai fie fraude. Fiți vigilenți. Avem semnale că încă se mai practică încercarea fraudării scrutinului”, a declarat Năstase.

Articole asemănătoare

Back to top button