fbpx

De parcă ar fi alunecat de pe scrânciob. Fetița de 2 ani care a căzut de la etajul opt al unui bloc nu s-a ales cu nicio fractură

Copila de 2 ani, care a căzut în gol de la etajul opt al blocului în care locuia, s-a ales doar cu câteva lovituri ale țesuturilor moi. Un adevărat miracol, spun doctorii, dacă e să judecăm după înălțimea de la care a căzut fetița. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Medicii de la Spitalul Clinic din Bălți, unde a fost internată minora, menționează că starea pacientei este gravă, dar stabilă. Ofițera de presă a instituției medicale, Mihaela Petrov, a declarat pentru esp.md că diagnosticul efectuat a arătat că micuța nu are fracturi osoase, iar organele interne nu au fost lezate.

Ca urmare a căderii, fetița a primit mai multe lovituri la țesuturile moi. Diagnosticul efectuat nu a arătat fracturi osoase, iar organele interne nu au fost lezate, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic din Bălți, Mihaela Petrov.

Fata rămâne în continuare sub supravegherea medicilor. Prognozele pentru recuperarea ei sunt favorabile, însă medicii precizează că unele afecțiuni se pot manifesta cu trecerea timpului.

Amintim că minora a căzut de la etajul opt al unui bloc din Bălți, în timp ce mama acesteia dormea după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Poliția investighează cazul.

Articole asemănătoare

Back to top button