fbpx

De astăzi poți zbura direct spre Nisa, Coasta de Azur, cu noua cursă de la AirMoldova

O nouă cursă directă din Chișinău a fost lansată astăzi de cea mai mare companie aeriană din Republica Moldova. Noua destinație – Nisa, una dintre cele mai frumoase destinații turistice de pe Coasta de Azur. Începând cu 26 aprilie, AirMoldova va opera două curse pe săptămână Chișinău-Nisa, luni și vineri, iar prețul biletelor începe de la 99 euro cu toate taxele incluse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Luni decolarea de la Chișinău este programată pentru 19:40 și aterizarea la Nisa la 21:30, ora locală, iar returul: 22:20 (Nisa) – 02:00 (Chișinău). Vineri zborurile vor fi efectuate dimineața: 05:30 decolarea de la Chișinău și aterizează la Nisa la 07:20, ora Franței. Returul – 08:10 (ora Franței) și aterizează la Chișinău la 11:50.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Noua destinație operată de Air Moldova se anunță a fi una extrem de solicitată, astfel încât biletele pentru sezonul de vară și a doua jumătate a lunii mai au fost deja rezervate sau vândute.

Considerat drept „capitala” faimoasei Riviere Franceze, Cote d’Azur, orașul Nisa este unul din cele mai apreciate zone turistice. Cunoscut încă din epoca modernă drept „destinația aristocraților” pentru vacanțe, orașul Nisa oferă o frumoasă posibilitate pentru a vizita renumitele Monaco, Cannes și Sanremo, amplasate la distanțe foarte mici.

În curând, Air Moldova va lansa zborurile spre alte două destinații de vacanță – Izmir (Turcia) – din 18 mai și Salonic (Grecia) din 23 mai.

În prezent Air Moldova operează zboruri directe spre următoarele destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Salonic, Tel-Aviv, Torino, Veneția, Verona și Viena.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button