fbpx

Dă-ți peste cap tot ce-ai știut despre shopping! Vino să vezi noul concept al magazinelor Enter

De azi, ești liber să „te stochezi” cu cadouri de Crăciun, într-o atmosferă mai mult decât plăcută! Enter a regândit experiența petrecută în magazinele tech-digital, prin deschiderea unui nou store, la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aici ai ocazia să combini satisfacția shopping-ului cu senzația de a fi… acasă. Acasă, dar încă și cu toate curiozitățile de gadgeturi și jucării inteligente la îndemână!

La Enter Next, situat pe bd. Dmitrie Cantemir 6, ai elementele de puzzle pe care deja le-ai mai întâlnit, doar că… împreună, sub umbrela unui confort inedit. De-aici nu ieși cu una cu două!

Magazinul este împărțit în zone de experiență, cum ar fi: cel mai mare Gaming Zone din Moldova, Lounge ZoneHome Cinema, și-n premieră: Beauty ZoneKitchen Zone și Coffee Zone!

Astfel, așa cum îți sugerează denumirea zonelor de experiență, Enter pregătește surpriza extinderii stocului spre produse și accesorii casnice. La Enter Next ai ocazia să îți cumperi toată tehnica de care ai nevoie în casă, într-o singură zi și într-o singură comandă!

În săptămâna care urmează, ești invitat să vii cu gașca sau cu întreaga familie pe bd. Dmitrie Cantemir 6, pentru a vedea și a simți pe propria piele ce înseamnă un proiect și-un concept revoluționar. Au pus la cale surprize în cheia sărbătorilor de iarnă, gustărele, prăjiturele, cadouri, muzică live și muuulte altele!

De asemenea, produsele din magazin sunt puse la dispoziția ta. Admiră, testează, joacă-te, savurează!

Enter este o rețea de magazine digitale, prezente în toate centrele urbane din Moldova. Aici poți găsi o gamă largă de produse, dedicate fanilor tech-digital: smartphone-uri, laptopuri, PC-uri, gadgeturi de fitness sau sport, gadgeturi Smart Home, televizoare, console de gaming și jocuri video, tehnică foto, video, audio portabilă și tot felul de accesorii.

Recent lansați sub conceptul de Next Level You, primul magazin care îmbrățișează schimbarea este cel de pe bd. Dmitrie Cantemir 6. Aici poți găsi, pe lângă toate produsele mai sus menționate, și tehnică de uz casnic, potrivite bucătăriei, băii sau sufrageriei tale.

Îi găsești și pe www.enter.online

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button