fbpx

Cumpără acum mașina pe care ți-ai dorit-o mereu: Zoom Credit îți oferă cele mai bune condiții

Vara e aproape pe sfârșite, dar asta nu înseamnă că nu o poți petrece așa cum ți-ai dorit! O vacanță este, cu siguranță, ceea de ce ai nevoie pentru a te relaxa și pentru a uita de toate problemele cotidiene, mai ales dacă e vorba de călătorii cu propria mașină. Aceasta este o idee grozavă, pentru că poți petrece timpul cu familia și prietenii așa cum se cuvine, în confortul propriei mașini.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dar, cum procedezi dacă totuși nu dispui de automobilul personal și nici nu ai suficiente resurse financiare pentru a achiziționa unul? Să știi că un credit auto de la compania Zoom Credit este cea mai sigură și optimă soluție!

E de menționat că acest credit urgent îți va acoperi 75% din costul automobilului, iar contribuția ta va constitui doar 25%. Rata dobânzii acestei oferte de creditare este de 20% anual, iar comisionul de acordare constituie tocmai 0%. În plus, poți alege termenul dorit de rambursare de la 1 până la 60 luni și suma creditului până la 400.000 lei, iar cu o istorie creditară satisfăcătoare, ai parte și de o reducere foarte bună la rata dobânzii pentru un împrumut cu garanție auto.

Principalele avantaje ale unui credit auto de la Zoom Credit

– Este un împrumut simplu, rapid și eficient!
Acest lucru înseamnă că un astfel de credit este accesibil pentru oricine, fără necesitatea de a demonstra toate veniturile existente sau capacitatea financiară. Nu-ți rămâne decât să accesezi site-ul companiei și să scrii o cerere pentru automobil în credit sau eventual te poți apropia fizic la oficiu, la adresa bd. Decebal 76/4 etajul 2.

– Primești banii în numerar sau pe card în aceeași zi!
Îți vine să crezi, în doar 15 minute și doar cu pașaportul/fișa tehnică, poți primi un credit rapid online pentru a achiziționa mașina ideală pentru o vacanță vara aceasta! Mai ales că banii îi poți primi și la oficiul companiei, ceea ce este foarte comod și rapid, deoarece nu pierzi timpul pe la instituțiile bancare.

– Creditul poate fi accesat de persoanele cu vârsta între 21 și 70 de ani!
Da da, ai înțeles corect! Orice persoană care corespunde acestei limite de vârstă are dreptul la un împrumut auto. E nevoie doar să deții un imobil în proprietate și o istorie creditară pozitivă, fără datorii.

– Mașina este la dispoziția ta mereu!
Nimeni nu-ți poate interzice să o folosești în toate activitățile tale zilnice, pentru că doar tu ești stăpânul acelui automobil și deci ai toate drepturile posibile.

Ce zici, ești gata de cea mai tare vacanță din vara aceasta? Atunci nu mai sta pe gânduri și accesează chiar acum un credit cu automobilul în gaj! Îndeplinește-ți visul de a avea propriul automobil în doar câteva secunde și fără prea multă influență exterioară!

Zoom Credit – cu noi orice vis poate deveni realitate!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button