fbpx

Crunchyroll și Adult Swim anunță producția unui nou serial anime întitulat Shenmue

În cadrul emblematicii Convenții anuale „Virtual Crunchyroll Expo” (desfășurată pentru prima dată în format digital), Crunchyroll a anunțat noul parteneriat cu platforma Adult Swim pentru producția „Shenmue” – un serial anime original bazat pe franciza îndrăgitului joc omolog SEGA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Această co-producție va fi transmisă global în afara Japoniei și Chinei continentale pe platformele Crunchyroll și Adult Swim.

„Primul joc video Shenmue a fost lansat în urmă cu mai bine de 20 de ani și noi suntem foarte încântați să lucrăm din nou cu Adult Swim pentru a da viață acestei francize prin intermediul serialului anime. Suntem nerăbdători să le arătăm fanilor noștri mai multe din această serie de aventuri pline de acțiune”, a declarat Sarah Victor, șefa departamentului de Dezvoltare Crunchyroll.

Shenmue este un serial anime format din 13 episoade ce redau aventura lui Ryo Hazuki. După ce asistă la uciderea tatălui său, Ryo își dedică viața căutării criminalului – o misiune ce-l duce de pe străzile japoneze din Yokosuka spre dincolo de metropola Hong Kong. Aflat în căutarea răzbunării, foarte curând va afla că sunt implicate forțe mistice, iar între timp se antrenează pentru a deveni un expert în arte marțiale.

„Lumea Shenmue este fascinantă și unică, iar noi suntem încântați să colaborăm cu Yu Suzuki (creatorul jocului) pentru a transforma creația sa epică în anime și pentru a face artele marțiale bestiale”, afirmă Jason DeMarco, directorul creativ al Adult Swim.

Producția Crunchyroll și Adult Swim „Shenmue” este regizată de Sakurai Chikara în studiourile Telecom Animation Film, cu managementul celor de la Sola Entertainment. Creatorul jocului video, Yu Suzuki, de asemenea, se află în echipă în calitate de producător executiv.

Printre colaborările recente dintre Crunchyroll și Adult Swim se numără „Fena – Pirate Princess” și „Blade Runner – Black Lotus”. Fanii dornici să revadă anunțul despre lansare se pot înregistra pentru a obține gratuit o insignă Virtual Crunchyroll Expo pe crunchyrollexpo.com și pot accesa Crunchyroll Industry Panel în secțiunea V-CRX On-Demand.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button