fbpx

Condițiile meteo instabile pot avea impact negativ asupra rețelelor electrice. Recomandările experților

În legătură cu starea instabilă a vremii din ultimele zile, caracterizată prin rafale de vânt, vijelii și averse puternice cu trecere în grindină, Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A. atrage atenția populației, a autorităților publice locale și a agenților economici asupra posibilității producerii diferitor avarii cu situații de insecuritate și întreruperi ale energiei electrice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru evitarea oricăror riscuri, distribuitorul de energie electrică solicită oamenilor un comportament precaut și respectarea strictă a regulilor de securitate în raport cu instalaţiile electrice în situaţii de avarie.

Populația este încurajată să înconjoare și să nu atingă firele căzute accidental la pământ și care atârnă suspect de pe piloni sau copaci. Totodată, oamenii sunt sfătuiți să marcheze locul unor rupturi de conductoare electrice şi să asigure paza acestuia până la intervenţia electricienilor. De asemenea, experții interzic categoric intervenția persoanelor neutorizate și neantrenate în situațiile de accidente electrice.

Despre orice incident informaţi în regim de urgenţă furnizorul de energie electrică la telefonul 022-43-11-11 sau pe pagina de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button