fbpx

Concurs de eseuri dedicat integrității și prevenirii corupției: Pot participa copiii cu vârsta între 10 și 16 ani

Două săptămâni au mai rămas pentru a vă înscrie la Concursul de eseuri „Integritatea și prevenirea corupției în viziunea copiilor din raioanele Cahul și Căușeni”, lansat de AO Asociația pentru Combaterea Izolării Informaționale „ECOU” în parteneriat cu Direcția Generală Învățământ Cahul și AO „Asociația Psihologilor Tighina”.

La concurs pot participa copiii cu vârsta între 10 și 16 ani. Toți participanții vor primi certificate de participare, iar eseurile clasate pe primele trei locuri vor fi premiate cu vouchere cadou în valori de 1000 lei, 800 lei, respectiv 500 lei.
Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Concursul de eseuri promite să aducă în prim-plan perspectivele tinerilor asupra unui subiect de mare actualitate precum problema corupției și să promoveze valori precum integritatea și transparența în rândul tinerei generații.

Competiția face parte din proiectul „Împreună cu cetățenii pentru combaterea corupției în comunitățile locale din raioanele Cahul și Căușeni” care este susținut financiar de Uniunea Europeană, Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.

Cei interesații pot trimite eseurile la adresa de e-mail: ecou.cahul@gmail.com până pe data de 5 octombrie 2023.

Informații suplimentare despre concurs pot fi găsite AICI.

Articole asemănătoare

Back to top button