fbpx

Comuniștii s-au adunat în ședință de urgență și au adoptat o rezoluție de ultimă oră. Despre ce este vorba

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a adoptat o rezoluție marți, 21 noiembrie, excluzând posibilitatea formării de coaliții cu partidul de guvernământ PAS și aliații săi în consiliile municipale și raionale, în urma ședinței Comitetului Executiv Politic al Comitetului Central.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Comitetul Executiv Politic al Comitetului Central al PCRM a adoptat o rezoluție care exclude posibilitatea formării de coaliții în consiliile municipale și raionale cu partidul de guvernământ PAS și aliații acestora.

Reprezentanții poporului care reprezintă Partidul Comunist vor fi informați că orice încercare de alianță cu PAS va echivala cu o trădare. Comitetul Central nu va accepta nicio explicație sau justificare pentru astfel de coaliții”, anunță comuniștii într-un comunicat de presă.

Potrivit PCRM, hotărârea este menită să fie pusă în aplicare în cadrul viitorului Plen al Comitetului Central al PCRM, programat pentru sâmbătă, unde se va lua o decizie obligatorie pentru toate organizațiile raionale și municipale ale partidului.

Articole asemănătoare

Back to top button