fbpx

Compania Google oferă un milion de dolari Republicii Moldova

Compania Google va oferi Republicii Moldova $1 000 000 pentru a sprijini eforturile de îmbunătățire a securității cibernetice și promovarea alfabetizării digitale în țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, în urma unei întâlniri cu vicepreședintele pentru afaceri guvernamentale și politici publice al Google, Karan Bhatia, care a avut loc la New York.

Maia Sandu a subliniat că acest nou parteneriat a fost facilitat de Agenția pentru Dezvoltare Internațională (USAID), pentru care a exprimat recunoștință.

Astăzi l-am întâlnit pe Karan Bhatia, Vice-președintele pentru Afaceri Guvernamentale și Politici Publice al companiei Google. Google va sprijini Moldova la îmbunătățirea securității cibernetice și la promovarea alfabetizării digitale, efort pentru care compania oferă 1 milion de dolari SUA. Acest nou parteneriat a fost facilitat de Agenția pentru Dezvoltare Internațională (USAID) pentru care le sunt recunoscătoare. Ne propunem să construim un ecosistem favorabil dezvoltării tehnologiilor, având în Google un partener esențial”, a scris șefa statului pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button