fbpx

Chemix Grupp SRL dezvăluie „secretul” unui dezinfectant bun. „Ne pasă de sănătatea consumatorilor”

Chemix Grupp SRL este un producător de dezinfectanţi din Moldova, care respectă standardele europene şi cele impuse de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Eficiența  și calitatea produselor sale a fost confirmată inclusiv prin teste de laborator.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Administratoarea companiei, Olesea Frunza, spune că analizele efectuate recent de către o publicație din Republica Moldova au constatat că produsele corespund rigorilor, inclusiv pentru combaterea virusului COVID-19.

„Altfel nici nu putea fi, deoarece noi niciodată nu am economisit pe calitate sau, Doamne ferește, pe sănătatea oamenilor”, afirmă antreprenoarea într-un interviu acordat pentru Curentul.md.

Femeia de afaceri susține că dezinfectații, pe lângă alcool, trebuie să conțină și componente antimicrobiene și antivirale suplimentare, de natură chimică, cum ar fi sărurile cuaternare de amoniu, compuși halogenați, aldehide, peroxizi, fenoli, dar și alte substanțe, care distrug împreună virușii.

„Mai mult ca atât, dezinfectanții pe care ii producem noi sunt catalogați la clasa a IV-a, acând risc redus de pericol, lucru confirmat și de studii toxicologice. Ele nu irită pielea și nu provoacă reacții alergice, nu există nici un efect cumulativ, sunt inofensivi chiar și în contact prelungit cu diverse soluții de lucru, au un efect de lungă durată și sunt biodegradabili. În procesul de producere respectăm toate normele avansate în domeniu. Nu în zădar suntem recunoscuţi drept unicul producător ce respectă standardele europene şi ale OMS. Noi investim în calitate, pentru că ne pasă de sănătatea consumatorilor. În plus, niciodată nu admitem devieri în procesul de producere, iar conceptul responsabilității sociale este ceva de bază pentru noi. Toate aceste lucruri probabil ne fac deosebiți”, a precizat Frunza.

Directoarea întreprinderii mai spune că produsele Chemix Gruppp trec toate testele pe care producătorii europeni sunt obligați să le respecte în conformitate cu standardul EN 14885:2019: „Antiseptice și dezinfectante chimice. Aplicarea standardelor europene la antiseptice și dezinfectante chimice”.

„Este vorba despre testări de laborator, la standarde europene, ce se fac un timp îndelungat, iar calitatea acestora nu poate fi pusă la îndoială, fiind recunoscută de toţi specialiştii şi de toate organizaţiile cu renume mondial în acest domeniu. În cazul nostru, testele au dovedit că produsele pe care le fabricăm dezactivează bacteriile EN 13727+A2, fungiile EN 13624, microbacteriile EN 14348 şi viruşii EN 14476+A1. Dezinfectantul nostru Chemidez Skin lichid sau gel a fost supus și testării igienice EN1500 – „Hygienic hand rub”, standard recomandat de OMS”, afirmă Olesea Frunza.

Potrivit ei, actualmente, prioritar pentru companie este sa facă faţă situaţiei create ca urmare a pandemiei de COVID-19, furnizând cantitatea necesară de dezinfectanți, iar în paralel să diversifice producția.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button