fbpx

Cele mai frumoase destinații de vis pentru vacanța la munte în Europa

Lumea se împarte între cei care adoră marea și căldura versus cei care vor să meargă la munte cu prima ocazie, mai ales iarna. Dacă faci parte din cea de-a doua categorie, atunci acest material îți este dedicat în exclusivitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prinde câteva recomandări de locații unde îți poți petrece vacanța la munte cu prețuri democratice, dar și cu vederi senzaționale. Să-i dăm drumul!

Stațiunea Bansko, Bulgaria

Din ce în ce mai des, moldovenii aleg să petreacă vacanțele în Bansko, o stațiune montană din Bulgaria, cu 18 pârtii, unde se desfășoară chiar și etapele Cupei Mondiale la Ski.

De obicei, prețurile aici sunt mai accesibile decât în alte stațiuni europene, iar infrastructura este perfectă atât pentru cupluri, cât și pentru familii, având locații de repaus și agrement pe gustul fiecărui călător. Dacă ai dori tare o vacanță în această stațiune, dar cheltuielile te cam sperie, să știi că problema este rezolvabilă. Mulți călători preferă să ia un credit online doar cu buletinul și să cumpere prin agenții de turism o călătorie în acest loc, soluția aceasta fiind la îndemâna oricui.

Stațiunea Tirol, Austria

Austria este printre cele mai renumite țări la capitolul stațiuni de schiat, iar Tirol se numără printre locațiile cele mai vechi unde se practică acest tip de sport. Fiind foarte frumoasă ca peisaje, stațiunea a fost de-a lungul istoriei atracția principală a celor mai renumiți oameni, de la regi la actori și vedete. Pe teritoriul stațiunii puteți merge la școli de schiat sau de snowboarding, dar și să faceți alpinism profesionist sau de amatori. Poți lua eventual bani împrumut urgent doar cu buletinul și să savurezi o vacanță de zile mari într-o stațiune de vis.

Stațiunea Straja, România

Recunoscută drept perla din Valea Jiului și una dintre cele mai vizitate stațiuni din România, această locație este perfectă pentru persoanele cu bugete modice, dispunând de pârtii perfecte și de prețuri rezonabile.

Stațiunea Voineasa, România

Dacă te numeri printre persoanele care vor nu doar să schieze, dar și să-și întremeze sănătatea, atunci poți trece pe listă stațiunea Voineasa. Această stațiune este recomandă de specialiști persoanelor care au frecvent astenii, surmenaje fizice și psihice sau o constantă stare de oboseală.

Stațiunea Azuga, România

Și Azuga pare să câștige teren în fața turiștilor, având pârtii de schi, telescaun și toate condițiile necesare pentru o odihnă activă, care te-ar ajuta să-ți refaci puterile.

Dacă vrei să mergi la odihnă, dar efectiv nu ai finanțe, optează pentru Credit Ușor. Îți oferim bani la îndemână pentru călătoriile tale rapid și fără documente suplimentare.

Credit Ușor – îți sponsorizăm visele!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button