fbpx

Cele mai fiabile automobile second-hand în 2022

Mașinile rulate au fost la mare căutare în toate timpurile. Fie că vorbim de mașini de oraș, SUV-uri, mărci mai scumpe sau mai ieftine, mașinile de încredere, testate de mii sau chiar zeci de mii de oameni  sunt cea mai bună opțiune pentru cei care vor să investească în mod inteligent. O mașină de încredere înseamnă mai multă durabilitate decât altele, ceea ce înseamnă mai puțini bani de cheltuit pentru întreținere și numeroase reparații. Fiecare a doua mașină second hand căutată de moldoveni a fost produsă de nemți, iar în ciuda bugetelor limitate, majoritatea își doreau o mașină cât mai puternică și funcțională, chiar dacă acest lucru însemna să acceseze un  împrumut auto.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

BMW Seria 3

BMW Seria 3 este o mașină de clasă premium, dar asta nu înseamnă că oamenii care o doresc trebuie neapărat să aibă un buget uriaș. De fapt, în medie, un BMW Seria 3 pe benzină costă ușor peste 5-6000 de euro. Aceste prețuri sunt pentru modelele de 13-14 ani. Dacă raportăm această sumă de bani la altă marcă de mașini, atunci cu acești bani poți cumpăra o Skoda Fabia cu un an de fabricație mult mai nou.

Skoda Fabia

Skoda Fabia este un model de încredere dovedit cu o versiune wagon extrem de reușită și unul dintre cele mai economice motoare din istoria recentă. Prin urmare, fiabilitatea mărcilor japoneze precum Toyota, Honda, Nissan și producătorii cehi Skoda, dar și Dacia, dar și datorită pieselor ieftine și serviciilor mai convenabile din țara noastră, le fac să fie la mare căutare.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat și-a câștigat o reputație solidă de-a lungul anilor, în special datorită ratei scăzute de defecte majore. Deși multe defecte de fabricație au fost descoperite de-a lungul timpului, sedanul de dimensiuni medii rămâne una dintre cele mai comercializate mașini second hand de pe piața auto autohtonă.

Peugeot 308

Peugeot 308 se caracterizează prin faptul că motorul său este cel mai economic din clasa sa. Consumă foarte puțin, este o mașină spațioasă și elegantă și are o mulțime de dotări, inclusiv versiunile mai vechi.
Motorizările sale diesel sunt cele mai apreciate de șoferii care caută cu tot dinadinsul un consum mic pentru mașina lor. Peugeot 308 s-a remarcat încă de la prima variantă apărută pe piață cu motorul 1.6 HDi, al cărui consum mixt nu depășea valoarea de 5 litri/100 km, ceea ce i-a oferit mărcii franceze un mare plus la vânzările second-hand, acesta fiind unul dintre motivele forte pentru care îți poți lua un Peugeot 308 la mâna a doua.

Ford Focus

Focus s-a dovedit a fi cel mai fiabil model pe care Ford l-a produs vreodată. Șoferii apreciază uzura relativ redusă a componentelor originale și a materialelor textile de interior în timp. Alte avantaje remarcate de clienți includ sistemul de frânare ferm, aderența și echipamentul satisfăcător. Confortul pentru pasagerii din spate (mai ales în versiunile cu 5 uși) și volum suficient al portbagajului pentru nevoile familiei. Un alt punct forte al acestei generații este fiabilitatea gamei de motoare, cele mai apreciate fiind benzina de 1.6 litri și turbo diesel 1.8 TDCi.
Ce mai mulți cumpărători înclină balanța spre aspect, popularitate și sportivitate, în timp ce alții se axează pe fiabilitate, utilitate și ergonomie. Alegerea finală aparține în totalitate clientului, în funcție de așteptările, nevoile sale, dar și buget. Atunci când prețul automobilului depășește bugetul stabilit, mulți moldoveni aleg să acceseze un împrumut online, primesc rapid suma de bani și își pot achiziționa mașina dorită.

Putem avea încredere în piaţa de maşini second-hand?

Întotdeauna va exista un oarecare risc în achiziţionarea unei maşini la mâna a doua. În Republica Moldova, majoritatea automobilelor listate spre vânzare au maxim 200.000 km parcurşi, “reali”, fiind îngrijite, fără defecte de ordin tehnic sau estetic. Îți recomandăm să verifici cu atenţie starea tehnică şi istoricul maşinii pe care vrei s-o cumperi. Iar atunci când ajungi la ultima etapă, cea financiară, nu ezita să ne contactezi pentru a solicita un credit auto. Echipa Zoom Credit este mereu gata să-ți ofere suportul și ajutorul de care ai nevoie.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button