fbpx

Cel puțin 5 automobile au fost cuprinse de flăcări noaptea trecută în capitală. Unde au avut loc incendiile?

În această noapte pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit de două ori pentru a stinge mai multe autoturisme cuprinse de flăcări. Cel puțin 5 vehicule au fost distruse de foc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit IGSU, primul caz a fost înregistrat la ora 01:40 minute. Totul s-a întâmplat  în curtea unui bloc de locuit de pe strada Hîncești. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Aceștia au stabilit că un vehicul de model Mercedes-Benz a fost cuprins de flăcări în timpul staționării. Angajații IGSU au reușit să localizeze incendiul în cel mai scurt timp, dar focul a distrus 80% din automobil, afectând parțial alte cinci mașini parcate în apropiere.

Totodată, pompierii au fost solicitați pentru a interveni la un incendiu similar. Acesta ce s-a produs în interiorul parcării subterane a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo. Apelul la Serviciul unic de urgență 112 a fost recepționat la 2:49. La fața locului s-au deplasat două echipaje de intervenție. Conform datelor IGSU, 4 mașini au luat foc în timpul staționării, iar alte 3 vehicule parcate în apropiere au fost afectate. Pompierii au localizat arderea la 3:33. În urma incidentului a fost distrusă complet o mașină de marcă Renault Kadjar, iar alte 6 vehicule au fost afectate parțial.

Nu se știe încă dacă este vorba de o incendiere intenționată. În urma incidentelor nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauzele urmează a fi stabilite de către specialiști.

Articole asemănătoare

Back to top button