fbpx

Ceban anunță crearea unui fond de dezvoltare a Chișinăului din contul căruia vor fi reparate inclusiv pasajele subterane

Pasajele subterane din municipiul Chișinău vor fi reparate de agenții economici din capitală. Despre aceasta a anunțat primarul general, Ion Ceban, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la postul ProTV Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit edilului-șef, va fi creat un „Fond de dezvoltare a Chișinăului”, unde vor putea contribui cu surse financiare companiile din țară, dar și partenerii externi, iar agenții economici care își doresc, de exemplu, să repare mai multe subterane, vor putea utiliza surse financiare din acest fond.

Întrebat ce vor obține în schimb ce-i care-și vor învesti banii proprii, Ion Ceban a precizat: „Sunt anumiți agenți economici care își doresc spații comerciale în acele subterane, dacă ne referim la ele, dar majoritatea o vor face fără niciun angajament”.

Primarul a mai adăugat că, în viitor, se propune ca pasajele subterane reparate să poarte numele orașelor împrietenite cu municipiului Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button