fbpx

Ceartă cu final tragic la Briceni. Un bărbat a decedat după ce ar fi fost lovit cu pumnul în față

Un bărbat a decedat după ce ar fi fost lovit în cap în urma unui conflict. Totul s-a întâmplat într-un sat din raionul Briceni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 20 iulie, în jurul orei 18:00, oamenii legii au fost alertați despre faptul că între doi bărbați s-a iscat o ceartă în mijlocul străzii. În urma conflictului, unul dintre indivizi, în vârstă de 53 de ani, ar fi fost maltratat fizic.

Svetlana Talpă, ofițera de presă a Inspectoratului local de Poliție, ne-a comunicat că, deplasându-se la fața locului, grupa operativă a stabilit că victima ar fi fost lovită cu pumnul în regiunea feței de un bărbat de 69 de ani. Ca urmare, persoana agresată a căzut și a pierdut cunoștința.

Ulterior, bărbatul a fost internat la Spitalul Raional Briceni, dar s-a stins din viață pe 28 iulie. Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Poliția a pornit o cauză penală, persoana bănuită a fost reținută pentru 72 de ore, iar oamenii legii desfășoară acțiuni corespunzătoare pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Articole asemănătoare

Back to top button